Συνεργασίες και αποτελέσματα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 16/9 η συμμετοχή του συλλόγου μας στο ENTERTRAINING FESTIVAL, που οργάνωσε ο Δήμος Πειραιά. Ο Σύλλογος Αϊκιντο Πειραιά στο φεστιβάλ αυτό ήταν υπεύθυνος για την ενότητα Εισαγωγή στις Πολεμικές Τέχνες. Το αποτέλεσμα των επιδείξεων ήταν πολύ καλό. Συγχαρητήρια στον ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά και στον πρόεδρό του, κύριο Γιώργο Σιγάλα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα τον Δάσκαλο του Τζούντο κύριο Γιώργο Πασχάλη και την βοηθό του κυρία Αναστασία Δροσοπούλου. Επίσης συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές που πήραν μέρος στην επιδειξη.

Για την επιδειξη του Αϊκιντο, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Γιώργο Μργαρίτη sensei και την εκπροσώπιση του ΕΜΠ, την εκπροσώπιση του Παντείου Πανεπιστημίου, το Σύλλογο Αϊκιντο Αθηνών, το Αϊκιντο Γέρακα, το Αϊκιντο Παλαιού Φαλήρου και φυσικά τους ασκούμενους του Αϊκιντο Πειραιά!
Ιδιαίτερα ελπιδοφόρα ήταν η συμμετοχή των παιδιών που ανέβηκαν στο ταταμι για να έχουν την πρώτη τους επαφή με το Αϊκιντο. Ελπίζουμε σύντομα να ανεβάσουμε φωτογραφίες από τις επιδείξεις στην ιστοσελίδα μας.
Για το Αϊκιντο Πειραιά.
Ε.